Jobba hos oss

CV

Personligt brev

Intresserad av att jobba hos oss?

Vi söker för närvarande Key Account Managers, se nedan!

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med kompetenta medarbetare och du är välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss här. Ladda upp ditt CV med personligt brev, så hör vi av oss om en tjänst blir ledig som kan passa dig.

Key Account Manager Entreprenader

Din profil:

Vi söker dig som är utåtriktad, brinner för att göra affärer och att nå uppsatta mål. Du är bra på att planera, nå resultat och att vara en god representant för varumärket genom att arbeta utifrån dess värderingar, policys och arbetssätt. Du är bra på att känna av och analysera andra människors behov och önskemål för att hitta lämpliga affärslösningar, samt att på ett tryggt sätt vårda affärsrelationer. Du är en individualist, men har ett säljteam med högt i tak i ryggen. I vår organisation kommer du långt om du har ett högt engagemang, är lojal mot dina kollegor och har en trygg framtoning.

Om tjänsten:

Tjänsten innebär försäljning av våra tjänster till företag i behov av avsättning av material som jordmassor. Kunderna är byggföretag, markkonsulter och större industrier, vilket innebär resor i tjänsten, men även möjligheten att få uppleva många spännande möten med olika människor och verksamheter. Som Key Account Manager ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp kundbesök utifrån kommunicerad säljbudget. Du rapporterar direkt till Försäljningschefen. Du kommer vara stationerad på något av våra kontor i Karlstad, Göteborg eller Linköping, men du befinner dig oftast ute på fältet. Erfarenhet av liknande arbete och körkort är krav för tjänsten. Läs mer om oss på www.pinpointer.se.

Vill du bli en del av vårt team? Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Klintred tel. 070 – 341 77 23.  Vi vill ha din ansökan senast den 21/2 till joakim.klintred@pinpointer.se.

Key Account Manager Mottagningsanläggningar

Din profil:

Vi söker dig som är utåtriktad, har sinne för affärer och gillar att arbeta på ett resultatinriktat sätt. Du är bra på att planera, nå resultat och att vara en god representant för varumärket genom att arbeta utifrån dess värderingar, policys och arbetssätt. Du är bra på att känna av och analysera andra människors behov och önskemål för att hitta lämpliga affärslösningar, samt att på ett tryggt sätt vårda affärsrelationer. Du trivs med att ge råd och service samt att på ett tryggt sätt vårda affärsrelationer. I vår organisation kommer du långt om du har ett högt engagemang, är lojal mot dina kollegor och har en trygg framtoning.

Om tjänsten:

Tjänsten innebär försäljning av våra tjänster till anläggningar som tar emot material som jordmassor mm. Kunderna är anläggningar, deponier och kommuner, vilket innebär resor i tjänsten, men även möjligheten att få uppleva många spännande möten med olika människor och verksamheter. Som Key Account Manager ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp kundbesök utifrån kommunicerad säljbudget. Du arbetar processorienterat med att knyta avtal och är noggrann med att dokumentera kundernas uppgifter i vårt system. Du rapporterar direkt till Affärsområdeschef. Du kommer vara stationerad på något av våra kontor i Karlstad, Göteborg eller Linköping, men du befinner dig oftast ute på fältet. Erfarenhet av liknande arbete och körkort är krav för tjänsten. Läs mer om oss på www.pinpointer.se.

Vill du bli en del av vårt team? Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Klintred tel. 070 – 341 77 23. Vi vill ha in din ansökan senast den 21/2 till joakim.klintred@pinpointer.se.